Only for you.

Som sagt har i Thailand, kan det inte bli mycket battre. Allt ar kanoners 🙂 Idag har jag solat & badat. Idag har det varit sjukt varmt, de ar nog narmare 50 grader i solen, helt sjukt. Men ar man soldyrkare sa ar man 😉 man ligger dar och pressar och pressar och sa springer man ner till vattnet for att de sa hot i sanden. but i like it. ♥ idag ska vi kolla upp bat till Phiphi, sa vi drar dit imorgon pa morgonen nagon gang. Sa roligt att ni tycker det ar sa roligt att folja den, och att ni kommenterar da blir man sa mer sugen pa att uppdatera for er 🙂 Ikvall blir nog ocksa en ganska lugn dag. Som sagt jag har redan shoppat en hel del, hitils ar det strahatt, Cimonhatt ;), klanning, ringar,smycken, fliflop, top, leopardkavaj, sminkborstar, losogonfransar och lite till hih. Undra hur mycket jag kommer komma hem med? Det ar jattekul att traffa Erika & Lisa har nere. Forovrigt ar Erika varldens brunaste. GAD sa brun, de ar mitt mak att bli sa brun nar ja kommer hem hihi. Men fargen borjar komma. Nu ska jag kila. fortsatt las och kommentera.

MATEN AR HELT SJUKT GOD! 😀

0

6 reaktioner på “Only for you.”

 • Mamma skriver:

  Härligt det låter hoppas ni får tag i bra båt dit då. A shoppa inte för mycket bar du ska få med det hem me. Kramar från mamma ta de lugnt var rädda om er.

 • J skriver:

  Roligt då, inte alls avis 🙂

 • Alexandra skriver:

  Så underbart! 🙂 Fortsätt uppdatera, så kul att läsa & se lite bilder. PUSSS

 • carro skriver:

  åh, tycker att du ska låta håret bli så blekt som möjligt nu när du är borta, så du kan bli blond när du kommer hem igen. så så så fin i blondt!

 • mariajackson skriver:

  tjeeeeeeena på dig ! skönt att ni har det underbart medans man sitter här i skolan och det snöar utanför =) .kul att du upptaderar puss!

 • Malin skriver:

  Jag såg precis att jag inte hade svarat på hur jag gör om mina bilder. jag sökte på Photoscape på google och laddade ner det programmet!! Gör det till och börja med 😀 OCH FY vad jag är avundsjuk på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *