life is wonderful.

Nu ar vi i Phuket 🙂 Vi har det sa sjukt jakla bra. Jag kan inte ma battre, helt enkelt. harardet cirka 40 grader, solen tar nagot sjukt mycket, tom Linnea lennartsson har brant sig litegranna, sa det galler att vara noga med att smorja in sig. Vi har solat och badat och bara haft det sjukt bra. Igar sa traffa vi Erika & Lisa vi motte upp dom och gick till en mysig resturang, vi borjade forfesta sen tog vi en tuktuk till patong, jag sager bara shit vilken kvall de blev. Vi gjorde allt, HAHHAHA! GALET var ordet. Jag berattar mer om kvallen i detalj nan dag 😉 Mamma du behover inte vara orolig. HAHAHA! Men vi hade sjukt kul, och massa roliga videos som jag kanske lagger upp har. Det ballade ur, men det var sa jakla kul!!En kvall man kommer minnas. Nu ar klockan 16.52 har och jag kom nyss hem fran stranden. Vi har hittat ett jattefint guesthouse har som vi bor i 🙂 and we love it. Ikvall blir en lugn & mysig kvall. Vi ska mota upp Erika & Lisa vid 7 sa ska vi ga till resturangen Dinopark som ar ascoolt uppbyggt. Det ar gjort som ett flintastalle allt ar av stora flintastenar och alla har pa sig tarzanklader sa har dom ashaftig minigolf dar. Sa dets ak vi gora 🙂 oh jag alskar verkligen detta! Skulle kunna flytta hit till Thailand ♥ har finns allt. och framfor allt sol & bad. fatta att jag ligger pa vit strand med en colai handen och steker i 40 grader, och blir de lite varmt svalkar jag mig i ett turkost vatten 😉 medans ni gar hemma i vinterjacka, mossa, vantar och fryser ihjal. MOHAHA. Foresten vad har ni for vader hemma?

PUSSPUSSS BECCA & LINNEA!

Har ar vart Guesthouse. helt nybyggt 🙂 jattefint!

lite bilder fran stranden 🙂

0

7 reaktioner på “life is wonderful.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.