BANGKOK BABY!

Hej alsklingar! Just nu befinner vi oss i Bangkok i Khosan road. Vi kom hit vid 11 imorse, da borjade vi med att checka in pa ett hotell har i Khosan road. Det ar supervarmt, sakert 40 grader. Vi har inte direkt solat och badat
annu, eller jag solade en liten snabbis forut medans Lenny lag och sussade. Sen nar jag solat skulle jag ga tillbaka till rummet, da star jag och bankar som en galning pa rummet. Det hangde namligen en ‘dont disturb’ lapp pa dorren, och jag hade inget minne av att linnea hade hangt ut den, men jag tankte eh hon kanske gjorde det. I vilket fall star jag och bankar i 20 min med flera olika bankningar och hart vare.. Sen kommer jag pa men gud det ar ju inte pa denna vaning vi bor. Sa jag kila ner till reception och fragde vilket nummer vi bodde pa, haha vilken mupp! Det visade sig saklrt att jag hade bankat pa fel dorr, fatta pinsamt!!!!! Tur att han/hon inte oppna, lagom arg den personen kune vart. JAJA sa kan de ga, alla plan sag ju fan likadana ut. Patal om plan sa akte vi med en jattefint plan, jag och linnea roade oss med att spela tvspel. Skitkul, annars lyckades jag sova ganska mycket, dock inte linnea. Pluttan har vart vaken i 24 timmar. Imorrn drar vi till Phuket med flyg. Vi ska traffa Erika & Lisa pa sondag vilket ska bli mycket roligt. Jag har redan shoppat pa tok for mycket! Men de hade sa mycket snyggt och saaaaaa sjukt biligt har i bangkok. VI HORS! PUSSPUSS

0

4 reaktioner på “BANGKOK BABY!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *