lyckorus.

♥ jag fick just ett såntdär lyckorus genom hela kroppen, ni vet när man känner glädjen i hela kroppen. man ler som en stor sol, och så pirrar det och så ryser man till. kan vara världens bästa känsla? när jag tänker på thailand och att jag ska dit med linnea så blir jag lycklig i hela kroppen. iiih.

det måste ha varit att jag satt med ipoden på med hörlurarna i och dunkar världens högsta av min favoritlåt, och så kom jag bara och tänka på thailand och massa annat och så bara kände jag de där ruset. finns det något underbarare än att lyssna på musik i hörlurar på hög volym? det känns som man är i en annan värld. jag tänker jämt att musiken spelas inne i min hjärna och står dom och dansar där. haha går inte förklara!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.