fit for fight

Före

Efter

Jag börjar bli fit for fight inför resan nu, idag var jag och gjorde mina naglar. Jag gjorde dom på skolan, Agnes var kvar och hjälpte mig, så nu har jag med gelé förlängning med tippar. Ni ser ju vilken skilnad de blir, från att haft jättefula korta naglar till superfina långa 🙂 efter vi var klara, så valde jag att lacka dom i korall/hallonrosa/röd och sen även ett glitter över. Jag blev supernöjd, tack Agnes ♥ sen så var jag och solade efter det med, mycket najs. Så nu har jag både färgat/slingat håret & fixat naglarna och solat nu är de bara vaxning kvar (; Sen är jag fit for fight.  Vad tycker ni om naglarna? visst vart det fnt? fråga gärna om ni undrar något? kanske om hur man gör? hur länge de sitter eller vad tusan som helst.

0

7 reaktioner på “fit for fight”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *