to do list.

satt och gjorde en lite to do list, det är ju lite saker som ska fixas innan man far iväg till andra sidan jordklotet. Jag måste hinna med och göra allt ovan, såg nu att jag visst råkat glömma kryssa i slinga/färgat håret för de är ju redan check! På Torsdag har jag bestämt och fått tid att göra mina naglar ska göra nagelförlängning med gelé som jag gjorde på Sofie idag med tippar. Men jag tror jag ska ta permenent fransk, för det är himla fräscht utomlands och till brunbrända händer, så skönt att få naglarna gjorda innan man åker iväg 🙂 Ska även ta och sola två ggr innan jag åker iaf, så jag har lite grund. Sen ska jag hinna med de andra med, men de ska nog gå bra 🙂

nu ska jag se paradise, dock vet jag redan vem som vinner! & det suger balle rent ut sagt! Vem fan är så smart och kläcker det? Inget spännande att se nu ju, men men man kan ju hoppas att de inte är sant. Ska ni se paradise hotel och vem vill ni se ta hem det :)?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.