GAAAAAAAAAAAAAAAD!

 
(galen tjej, akta er! haha)

Just nu vill jag bara skrika, hoppa och gråta! ;( jag bara orkar inte, och just nu känns det som om allting går emot en, och det här himla helvetes pluggandet. Jag har varit hemma hela dagen och pluggat och pluggat. Jag har pluggat seriöst sen klockan 9 imorse tills nu, nästan konstant gjorde ett avbrott förut, och då var det dags att köra bil istället. Nu sitter jag och håller på med en psykologi uppgift som tar all min kraft, jag förstår ingenting och jag vill bara skita i allt. Imorgon börjar jag dagen med körlektion med. sen efter det direkt upp till skolan och ha praktiskt prov hela dagen. Hoppas innerligt att det går bra. Thailandsresan kommer komma så jävla behövligt. För just nu håller jag på att gå in i väggen ;( ibland orkar man bara inte. Jag vill ha allting klart nu nu nu nu nu nu. Hoppas att allting går vägen med med körkortet också! buhu orkar inte 🙁

lite stöttande kommentarer från er kära läsare skulle inte sitta fel en dag som denna. ♥

0

5 reaktioner på “GAAAAAAAAAAAAAAAD!”

 • Anonym skriver:

  du är inte ensam! jag har också masssssssssssor av plugg och allt bara kommer på samma gång! USCH

 • emelie skriver:

  Ja, det är skitbra att skriva upp det för hand med egna ord, man lär sig så mycket mer då 🙂 Jag håller verkligen tummarna för dig, och tror det kommer gå galant så duktig som du är 🙂 Bamsekram!

 • Anonym skriver:

  Bit ihop mitt hjärta .. Man kan aldrig göra mer än sitt bästa .. Snart är pressen över o du o jag befinner oss i paradiset ! Du är grym <3

 • Malin skriver:

  Alla har sina dåliga dagar 🙂

 • Okänd :):) skriver:

  Det är inte lång tid kvar nu . Snart student tider 🙂 , det löser sig alltid!! Du är grym och bäst 🙂 Livet här Down under är hårt också med all sol :):) snart lyfter du . Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.