Rebecca syndar


Jag har pluggat ända sen jag kom hem, och så slutade med att jag somnade med böckerna på mig. Som alltid, jag är så trött, och vill bara få allting klart. Så jag kände att jag måste ha nånting sött för att få en lite kick till att kunna orka plugga mer, så jag kände för att göra lite chokladbollar. Attans jag som skulle vara nyttig och duktig men det där behövde jag faktiskt. Dom vart faktiskt riktigt goda, jag gick efter ett annat recept. Så de vart sådär riktigt mörka med mycket smak och kladdiga. Riktigt gott. Jag tyckte de kändes bättre med chokladboll än godis iallafall. Nu måste jag fortsätta plugga, förlåt om mitt tjat om plugg. Men det är det ända jag gör nu. Vi hörs senare. 🙂

HAR NI KÖRKORT? TYCKTE NI ATT DET VAR SVÅRT? ELLER GICK ALLT LÄTT SOM EN PLÄTT?

0

4 reaktioner på “Rebecca syndar”

 • emelie skriver:

  Jag fick verkligen kämpa för mitt körkort. Jag har alltid haft lätt för att plugga in saker och ting, men körkortsteorin var ett helvete. Intresset fanns inte för fem öre. Jag klarade det sjunde gången jag skrev upp. Redan efter första gången så satte det sig på huvudet och jag kände mig bara trög, dum och korkad. Nu håller jag hårt i mitt körkort och utmanar definitivt inte ödet i trafiken. Lycka till med ditt körkort 🙂

 • madde skriver:

  jag pluggade bara på körskolan, mån-ons, skrev provet på torsdagen och klarade det galant. vad jag kan säga så var det inte alls svårt, jag läste igenom boken en gång typ.
  jag tror det kommer gå strålande!

 • Matilda skriver:

  Ett pluggtips till teorin är att göra proven som körskolan har i sina datorer, sen om det är en fråga du inte kan slår du upp den i körkortsboken. På så vis lärde jag mig bäst iaf 😛 Till slut lär man sig alla frågor utantill typ, haha. Själva körningen är väl bara nöta nöta nöta antar jag. Hoppas det går bra för dig 😀 (Och på uppkörningen, gör allting övertydligt. Vrid på huvudet jättemycket så dom verkligen ser att du kollar i speglarna t ex :P)

 • Carro skriver:

  Har körkort, men det är såklart väldigt invdividuellt, hur mycket tid man lägger ner och hur mkt man har kört.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.