What a crazy night

Det vart en helt crazy kväll igår. Vi började parta till det här hemma, Jag Angelica & Millis. Sen så drog jag och Angelica till Otten, jag hade väldigt roligt, och dansade som aldrig förr. Sen hände en helt sjuk sak, vi visste ju att det var Miss Universum på Otten från hela Sverige. Nä vi står och dansar kommer tjejen som håller i de där, och ber oss vara med ;O Så vi kommer in i ett rum, där dom förklarar hur det går till.Och sen så säger dom att vi ska gå ut i Bikini/Baddräkt. Jag trodde dom drev med oss, men sen vare dags alla fyra finaslisterna skulle ut. Och sen helt plötsligt går jag på catwalk i baddräkt för hela Otten, vadfan hände? HAHA jag dör! Gud vad pinsamt, men jag drog på med lite attityd och bara gav gärnet. Det var ju sjukt kul, först gick vi ut en gång med våra privata kläder, sen med badräkt/bikini och sen sina privata kläder igen. Är livrädd hur bilderna kommer se ut, men hoppas att dom kommer upp snart. Varken jag eller Angelica vann. Men det var massor som kom fram etfer och sa att dom tyckte att jag skulle ha vunnit och även till Angelica. Så det var ju skitkul, vi halkade ju in på ett bananskal det var ju inte så att jag ville vinna, utan såg det mer som en rolig grrejj 🙂 GALET!!! Idag kan jag inte ens förstått att jag gick där uppe i baddräkt, som satt astight. haha herregud. Men skitkul att bli utvald. 🙂

Flera bilder kommer, Angelica har en hel del.

0

3 reaktioner på “What a crazy night”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.