Let’s party

Hallå där mina lovely läsare 🙂 Hoppas att allting är bra med er? Med mig är det bra, jag är så glad att det är fredag, jag har varit på praktiken idag, hela dagen. Det har gått bra, och varit roligt. Det fanns mycket att göra, allt från att stå i kassan, plocka, städa, fixa, larma, plocka upp nya varor, galga, och så bytte jag tre baby skyltdockor 🙂 Dom vart riktigt bra faktiskt.  Nu kom jag hem för ett litet tag sen, och ska vart efter åka ner till Resecentrum för att hämta upp Angelica sen så ska vi hem till mig käka, fixa och styra inför kvällen och tagga för för fredagens bravader 😉 Ikväll ska vi göra oss snygga, dunka partymusik, pimpla vin och sen gå ut och slå klackarna i taket, det var länge sen jag festade så jag är riktigt pepp! 🙂 Hoppas på en rolig kväll, Angelica skulle ta med kameran, så det blir nog ett par bilder 🙂 Vi hörs kanske senare. Pusspuss! Ikväll kör jag nog på mina paljettights, dom är så mycket party de bara kan bli.

0

2 reaktioner på “Let’s party”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.