Du frågar och jag svarar.

Jag tänkte att jag slänger in en liten frågestund här, ni brukar fråga en hel del och alla frågor kommer jag inte alltid ihåg att svara på, sen har jag ju även några nya som kikat in här, och kanske vill veta något speciellt? Ni får fråga precis vad ni vill, fråga på bara. Det är bara roligt, fatta vad mycket man kan fråga. Så fråga på nu 🙂

Dags för frågestund, vad vill du veta? Fråga vad du vill?!

UPDATE!

fan vad kul att så många har ställt frågor, jag blir helt chockad! Vart kom alla männsikor ifrån? Skitroligt iaf 🙂 Är nu redan uppe i 61 kommentar, holy shit! WIHO 😀 Sånt här gör mig så jävla glad! Frågestunden avslutas någon gång ikväll, så passa på att fråga nu. Så återkommer jag med alla svar så fort som möjligt.

0

73 reaktioner på “Du frågar och jag svarar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.