Jag har inte dött

Jag har inte dött, I promise!

Kom hem för ett litet tag sen, sitter för tilfället och äter pappas goda köttförsås med pasta. Den är verkligen mumsfiliiibabbbaaaa. Jag har vart i skolan, jag hade ju min muntliga redovisning idag om min svenska bok, jag och Johanna gjorde den tillsammans, vilket gick mucho bra. Så det var skönt, var lite nervös inför det där faktiskt. Sen idag på Småföretagande vart jag så glad, för läraren hade samtal med mig och sa att Jag helt klart hade MVG, och att jag fått det på allt jag gjort, och att jag var jätteduktig och att jag var så noggrann och att det kommer gå bra för mig, och att jag kommer gå långt. Det gjorde hela min dag, så himla glad blev 🙂 🙂

Efter skolan så gick jag direkt körskolan, vilket är mitt andra hem. HAHA jag sitter där hela tiden. Men det är så vääärt det, och det går så bra nu och jag blir så nööööööööjd! Imorrn går vi bara 08.15 -10.00 kanske lite onödigt? men fasen så skönt! Ska dock direkt till körskolan direkt efter men men. Då fick jag mer tid för det i alla fall. Åh jag vill bara ha Thailand nu nu nu nu!

Såg din kommentar Olivia, självklart fixar jag det, håll utkik så kommer det ett inlägg om det.

Föresten, verkar som jag fått lite nya läsare? kanske dags att slänga in en frågestund? Säger ni om det?

0

1 reaktion på “Jag har inte dött”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *