23.3o pulkarace.

Igårnatt så fick vi ett ryck, och ville helt plötsligt åka pulka. Så vi hoppade i termobyxorna, och på med dunjackan och mössa och vantar och så gick jag ut i garaget med hopp om någon Pulka? Men när jag kommer in i garaget så har vi två pulkor, en snowracer, och två tefat. Så vi tog bilen till Bjärby, där dom byggt en massa gupp. Så hade Jag Linnéa Johan & Chrille Pulkarace, haha det var sjukt kul. Fan vad vi åkte, och vad fort det gick. Det var supermysigt, snacka om att vi var ensamma i backen, vilka idioter går ut en onsdagnatt klockan 23.30 och åker pulka? HAHA men det gjorde vi i alla fall. Riktigt roligt, man kände sig som fem år igen. Föresten så gillar jag min nya kamera skarpt!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.