Smoothie och skriva packninglista.

Myskväll igår, jag och lennybus skrev packningslista inför Thai och drack supergod smoothie 🙂 Det vart en riktigt lång lista, herrejesus. I år ska jag dock försöka att inte ta med mig så mycket? Men de där har man ju hört förr, det brukar med andra ord inte gå något vidare bra. Jag tar alltid med på tok för mycket saker, jag menar hur normalt är det att ta med 10 par och skor och typ 9 bikinis och massa annat. Nej nu får jag skärpa mig. När vi var där med familjen sist, fick vi köpa en nya väska och så hade vi 11 kg i övervikt. huum undrade vem som orsakade det? HAHA. Kanske borde bli mitt nyårslöfte? Lära sig att inte packa med halva garderoben. Jag kommer ju ändå köpa så mycket där, vi får väl se sen hur det bli, när jag väl börjat packa. Har ni också en förmåga att packa ner galet mycket?! Det är ju så typiskt tjejer de där.

Här har ni min lista:

Först dom viktiga 5 P:na

Pass
Plånbok
Pengar
P-iller
Piljett

 • Linnen
 • Bikinis
 • Kjolar
 • Tunikor
 • Klänningar
 • Shorts
 • Skor ( sandaler, flipflop)
 • hårblås
 • Min ipod + hörlurar
 • Balsam, duschtvål, Schampo
 • Body lotion + body butter
 • håraccesoarer
 • Nagellack, remover
 • Pads
 • Tandbortste & tandkräm
 • Smink
 • Hårborste
 • Sminkborttagning
 • Ansiktskräm
 • Solkrämer
 • Väska
 • Solsttift
 • Smycken
 • Parfym
 • Deodorant
 • Underkläder

Herregud alltså?! Har jag glömt något? haha tror inte det!

0

8 reaktioner på “Smoothie och skriva packninglista.”

 • sara skriver:

  brukar alltid packa för mycket, men dock inte när jag åker till thai, då shoppar jag massa kläder och skor där. och så brukar jag ta med mig kläder som jag slänger när ja åker hem 😉 är så aavis!

 • Anonym skriver:

  några saker som kanske kommer att behövas.. leggins eller några sköna mjukiskläder är alltid bra att ha med, handduk, mobil, kamera, bok, nagelset, myggstift, klackskor, tygskor, tamponger möjligtvis? 😛

 • jeanette skriver:

  skit kul att skriva packlista! 😀
  när åker du? och hur länge blir ni iväg?

 • jeanette skriver:

  åh, fy fan vad jag är avis! din skit 🙂
  jag vill med bli brun! och framförallt till thaiiiland.

  tack så hemskt mycket sötnos 🙂

 • Anonym skriver:

  Nej, jag brukar packa i en northface ryggsäck som är svart och grå, det får plats ungefär 80 liter i den och jag brukar inte använda hälften av det, och den brukar väga runt 12 kilo på ditvägen, och jag har nog med mig ett par skor, ett par badbyxor, och ett glatt humör .

 • Anonym skriver:

  Hur lång tid ska du vara borta? 1 år? 🙂

 • Beccs skriver:

  HAHA jao man skulle ju kunna tro det iaf 😀 men ska bara vara där i 3 veckor.

 • Amanda skriver:

  Bra att du skrev en lista!
  Jag ska med till Thailand snart! Åker om en månad och jag borde med skriva en lista men kommer aldrig på vad jag ska skriva när jag väl ska skriva den 😛
  Så det var bra att du nu skrivit en lista så att jag kmr ihåg allt 😉 hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.