ipod shuffle


Jag kom ju på att jag har ju min ipod shuffle ♥ inte användt den på superlänge! Men den blir ju perfekt till resan, att ligga med på badstranden när man solar, vi ska även ha med högtalare så då blir det ju dönaajs. Jag fick förövrigt nyss reda på världens bästa program för att ladda ner lite musik gratis. Thanks Oliver. Du räddade mig där med tanke att jag inte har några låtar alls, och ingen annan heller direkt. och så var det sån musik jag älskar. Så nu har jag laddat ner itunes med, och bombat ipoden med massa musik! wie wie 🙂

VILKEN ÄR DIN BÄSTA LÅT JUST NU?! TELL ME 🙂

0

9 reaktioner på “ipod shuffle”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.