Sorry dudes!

Ligger nu i soffan hemma hos mamma, ligger och halvsover
är sjukt trött! Men kan va för man somna 04.00? Förlåt
att jag har bloggar dåligt, men har vart hos mamma där
vi inte har nåt internet för tillfället, jag tror jag ska köpa
mobilt bredband, de där nya comviq verkar bra?
Har ni testat det? Eller nån som har det?! Aja.
Jag lovar att jag ska bjuda på massvis rolig bloggning,
och alla er önskeinlägg kommer också, och en hel del
outfits. 🙂 håll ut!

Nu ska jag hoppa in i oth-världen <3

0

3 reaktioner på “Sorry dudes!”

 • Theres skriver:

  Hej.
  Jag har 3 mobilt bredband det är kanon bra och kostar 199 kr i månaden och du får surfa hur mycket du vill 🙂

 • sofia skriver:

  om du menar det comviq som du tankar på som kontantkort är det okej. inte så jättesnabbt men det är ganska billigt. sen så kan du inte ladda ner någonting. tror det är max 6 GB i månaden. första dagen jag köpte det fyllde jag på med en månadssurf för 249. kom hem och laddade ner the hills en hel sesong. waaaaw så var mitt internet slut. SAMMA DAG! haha.. fick ladda på med 249 kronor igen dagen efter. men som sagt funkar helt okej för oss som inte vill eller kan ha faktura. 🙂

 • frida skriver:

  vilket datum åkeru babe?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.