Galet.

Tack Linnea, Lisa, Linda och Grabbarna för helgen i Varberg! Jag hade sjukligt roligt och mysigt. Så underbart att träffa nytt folk, nytt uteställe, och massa nytt. Love it ♥ Vi bodde hos Linda, där var det fullt partaj, sen gick vi ut på oscars på lördagkvällen och hade skitkul 🙂 avslutade självklart med Campino ;D Därefter hem till Linda på efterfest, var dock bara ja som var på den (A) haha. Dagen efter åkte vi och såg Varberg, myste vid stranden och käka och badade dock inte jag. Vi måste ses snart igen? Älskar att göra sånna här spontansaker.

Idag har jag jobbat som en tok sen haft mysmåndag med Erika, lagat mat o bara myst 🙂 Nu äre sängtajm med erikapika i min superduper stora säng, sen imorrn är det worki worki igen. Nu Gondattisen 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.