grillitaaajm.


jag vill ha vääärmen tillbaka, sol o värme och brunbränd kropp.

Nyss var grabbarna grus här hela ligan Danne, Henka, Eddi, Kricka, Mårten, Jacke, Emil och så var Klarabus här och så kom fridisen med, vi satt och grilla o chillade på min altan 🙂 himla mysigt faktiskt. Sen vart de lite kortspel och biljardtävling. Älskar sånna där chillkvällar när man man bara är och umgås 🙂 Nu ska jag och Klarabus gå och lägga oss och mysa i min boutasäng, vi ska nog slänga på en film med 🙂 jag börjar 12 imorgon, så himla skönt! Äntligen lite sovmorgon och så kasnke jag skulle få gå hem lite tidigare med, perfect. Nu blire filmtaaaajm 🙂 Sorry för dålig uppdatering, men de blir så när man jobbar så mycket och att de är sommar också. wie fick min present av klara idag, världens finaste armband ♥ jag som verkligen hade kollat på det och sagt tänk om man skulle få de här av nån, har alltid velat ha ett fint armband som man jämt kan ha på sig som man fått av någon speciell som betyder mycket, och de var precis vad jag fick. hih. Nu nattisen 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.