My birthday.

Min födelsedag var absolut inte den bästa direkt, men så kan de gå allt kan inte alltid vara på topp och bra. Får hoppas att nästa födelsedag blir bättre 🙂 Jag hade iaf en superduperbra födelsedagsfest :)Tack alla som gjorde min kväll, och tack för alla fina blommor o preseneter så himla gulliga. Fick hur mycket fint som helst, absolut inget jag hade räknat med alls. Vart sååå glad 🙂 Sen när jag kommer in på rummet dagen efter, står min pärla där 😀 min underbara fina cykel. wie om jag vart glad? och svinskön är den också! 🙂 Sen har jag fått klockan från Carl&henrik, jättefint armband från pearls for girls utav Frida, sen fick jag smink, smycken, klänning, skinnvästen från divided monkipengar, choklad, blommor, badgrejjer  m.m 🙂 men har ju inte blivit firad av släkten eller resten av familjen så de blir de kanske lite mer 🙂 wie, älskar presenter!

Här är min pärla iaf 🙂 skulle kunna cykla överallt med den, den är min nya kärlek.

Lånade en bild av Jossisen.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.