Hungry.

Kom hem för ett tag sen, har jobbat från 09.00-19.00 men de gick rätt bra 🙂 Åkte hem på lunhcen, hade en timma så åt jag lite och han även med och sola litegranan. Synd bara att jobba när det är så himla  fint väder, vill ju ligga vid en sjö och sola och bada när det är sånt väder. Vill få tillbaka min färg! Buhu så är alla andra jättebruna och man själv en liten blekfis, inte kul inte kul. Så är jag svinhungrig med, och orkar absolut inte laga nånting. BAJS BAJS. Är ensam hemma med, eller min bror är hemma och han är ju inte den som ställer sig och lagar mat direkt ;P fan ge mig mat nu, annars äter jag bara en massa onödig skit. Nu ska jag sluta svamla, hörs senare. Skulle vilja ha tallriken ovan, älskar grillat!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.