Thanks

Tack för igår, shit vad roligt jag hade ute 🙂 drog först till trädgårn, där var de dock bara 45+are å vi kände att vi inte riktigt passade in där, så då drog vi vidare till Frida istället där Millan och gänget var, så vi förkrökade där litegranna och sen tillslut Otten 🙂 Det var mucho najs, dock väldigt segt i början sjukt lite folk, men sen efter ett tag rullade på ganska bra, jag träffa Ida där så länge sen, men gud vad kul vi hade, länge sen jag dansade så mycket, vi var helt döda o svettiga till slut men som sagt skitkul va det 🙂 så träffa jag Anton o dom med. haha jag och Anton hade också rätt roligt på hemvägen hahaa herregud. jaja Roligt med en lyckad utgång iallefall. Nu kom ja precis hem från jobbet, slängde just i mig en paussallad med mumma. Nu blir det nog att lägga sig i sängen o vila eller sova lite är ju helt förstörd. Vi hörs senare 🙂 Pussisen.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.