My love

Klara är nu förtiden min pojkvän, jag tror vi gör allt tillsammans? folk blir nästan rädda..
haha men på senaste har de verkligen vart så, att vi gör allt tillsammans 😛 känns som att vi är ett par. But i like it. Älskar att vara i ditt hus och att spendera så mycket tid me dig. ♥

Sover tillsammans
bor tillsammans
väntar på varandra efter jobbet
går på morgonpromenad
handlar ihop
pratar om allt
äter ihop
lagar mat tillsammans
båda springer runt nakna
myser 
och allt möjligt

jao sex är väl de ända vi inte har?

jaao herregud, plus att jag har sovit borta nu i 2 veckor, direkt när jag kom hem från landet åkte vi till Klara, sen har jag sovit här sen dess? haha bästa. Kanske dags att sova hemma? dom brukar kalla mig den förlorade dottern, när jag mötte pappa sist på jobbet, sa han du kommer ihåg vart du bor va? haha.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.