Godnattisen.

hihi jag rä helt död, sovit från halv sex till halv 10 typ snacka om trött. Nu har jag vart vaken ett tag iaf, ska allt gå och lägga mig nu och försöka sova? får se hur det går, hoppas jag kan somna rätt fort. Ett tips som faktiskt är bra, det andra var lite ironiskt, men gå och blöt fötterna med iskallt vatten innan du gå och lägger dig. Det är svinskönt 🙂 brukar jämt göra det utomlands, och här hemma är det ju som utomlandsvärme, i mitt hus är de fan varmare än utomlands. Imorrn jobbar jag mellan 12-19 hard work work. Sen blir det kanske att dra ut till en sjö med nåra får la se vad kvällen har att erbjuda 🙂 Jag ska gå upp tidigt iaf, kasnke sola lite? gå på morgonpromenad och sådär, sköööönt! 🙂

Bilder från sol&bad dag i Mårn och bilder från Öland kommer 🙂

sötaste kattisen och nu blir det godnattisen

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.