Schleteeeeeeen

Jag är också heeelt sluut och död efter denna vecka, fast jag inte tar studenten! Men jag har legat i rätt bra ändå, och nu mår man ju som man förtjänar, det här var en bra uppvärmning inför nästa år ;D För dååååååå jävlaaaaaaaaaaar vilken vecka det kommer att bli, längtaaaaar ihjäl mig. Hoppas även vi har vädret på vår sida. Igår var det mångas utspring att titta på först ut var Disa, sen Frida och efter det Millan och tillslut Maria & Erika. Himla härligt att se alla mina lyckliga vänner springa ut, nu börjar livet för er :):) Men som sagt nästa år är det våran tur då är det vi som super en hel en hel vecka, då och skriker och sjunger med mössan på huvudet! wiiiie

Imorse var det skolavslutning 🙂 myysigt! Men det var kallt och spöregn ett tag trodde jag att jag skulle gå på jullov istället för sommarlov? ar är vädret och solen? Give me!

Grattis alla studenter 🙂 Hoppas ni haft en grymt rolig vecka!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *