Juni, Juli, Augusti

Hela året har vi väntat på Juni, Juli Augusti!

Wie idag är det första Juni är det inte helt sjukt eller? Det är sommar nu alltså med andra ord, jag förstår ingenting. Men inte ska man väl klaga på att sommaren är här? Så grymt underbart 🙂 Jag har visserligen sagt att varje sommar ska bli den bästa. Men denna sommar är faktiskt den enda jag verkligen känner att de kommer bli så, har så mycket att se fram emot och spendera massvis med tid med mina underbara vänner. Så ska jag även jobba på mitt underbara jobb även denna sommar. Sen ska ja och mina älskade hultan tjejer till HULTSFRED! Hur taggad är man inte? Sen kanske det blir en tripp till Smögen, sen en massa härliga kvällar på land, åka båt, grilla, chilla, sola, bada, och bara glassssaaaaaaaaaa  även bokstavligt talat 😀

WIE HAPPYFACE HAPPYFACE! Bästa sommar!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.