green eyes

Ögonskugga turkos " City djungle" Ljusgrön ögonskugga "lime" Ljuguls ögonskugga "lemon de första är från MUS den andra är från Face och båda glittereyelinerna är också från MUS. Sen Sminkpalleten kommer ifrån Lindex från märket Hot Makeup finns även på Kicks, himla bra!


Jag har användt mig sminket ovan, först la jag den lime/ljus gröna skuggan som "botten" upp till globlinjen sen efter det la jag den mörkare/turkosa skuggan i ytterkanten så och skuggade så det blev mörkare utåt och ljusare innaåt efter det blanda ja den ljusgula/limegröna skuggan och la som highlighter och sen la jag två olika glitter eyeliner en olivfärgad och en lime/grön färgad och mascara på det. Så blev resultatet sådär 🙂

 vad tycks?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.