Make up

Millan & Frida var just här så provsminkade jag dom inför balen, hur dom ville ha det och sådär. Det kommer bli två somriga/fräsha sminkningar som ser ganska nturligt ut men ändå över det vanliga. Jag vart nöjd med resultatet, och likaså dom 🙂 så roligt att kunna hjälpa till. Det här är ju det jag brinner för också, Så nästa fredag är det dags för 3:ornas bal så då blir det att sminka och fixa deras naglar, mucho najs 🙂 Jag ska med hitta på någon rolig sminkning till kvällen känner jag. Får la se vad det blir. Nu ska jag styra och fixa hemma, sen blir det grillkväll med familjen och sen utgång 🙂 blir nog lite förkrök hos Thapper med innan. Jag tror på en bra kväll 🙂

Funderar på att lägga upp massa sminkningar, sminktips/råd och så här på bloggisen 🙂 det gillar ni väl?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.