Plugga natten lång ..

Pluggar för fullt jag har nästan pluggat konstant sen jag kom hem, ( kl 4) tog ett break och käkade mat och sov en timma sen har jag pluggat som bara den. Ush vad jobbigt de är, det är galet mycket just nu. Men nu börjar jag arbeta av det mesta iaf. Gjort klart etikarbetet nu och så ska jag göra samhällsprovet imorgon. Undrar verkligen hur det kommer gå? Tycker de är sjukt svårt, är liksom inte så insatt i politik direkt? Det handlar nämligen om det, om riksdag, regering, författning, statsskick och jao allt de där skiten. fy o blä. Nu ska jag fortsätta plugga kommer väl sitta uppe hela natten och komma till skolan imorgon som en jävla Zombie. men vad gör man inte? Hoppas det gåra bra imorrn. Btw himla snigga brills 🙂

Men snart är det ju sommarlov, wihuuuuuuuuuu ♥

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.