Goodmorning sunshine

Har sovit jättekonstigt .. som om jag var orolig över något? Vaknade flera gånger och så mådde jag konstigt. Gick upp runt halv 7-7 fixade mig och kasta i mig frukost sen var det dags för körlektion, idag gick de sisodär :/ ganska segt. Men men det har ju gått bra de andra gångerna iaf. Nu ska jag öva massa hem innan nästa, har redan nästa lektion på Torsdag får hoppas de går bättre då 🙂 Kanske inte är lika trött iaf. Nu har jag rätt mycket att göra igen. ÅNGEST!  Men det ska nog gå bra, måste plugga massa idag iaf. Hoppas på en bra dag i skolan? kan behöva det. Vi hörs senare 🙂 Puss◊

*Smahällsprov/uppsats
* Etikarbete om droger
* Övningsköra
* Designuppgift
* Träna

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.