About my hair

Jag får väldigt mycket frågor om mitt hår, nu tänkte jag ta allt i ett inlägg. Så hoppas jag att ni alla får era frågor besvarade.

Använder du Stylingprodukter?
– Nix jag använder inga stylingprodukter alls.

Har du löshår?
– Nej aldrig haft och kommer nog aldrig ha. Det är mitt hår 🙂

Hur kan du ditt hår vara så fint?
– Jag tror det beror på att jag Aldrig använder stylinprodukter, sen så plattar jag aldrig håret. Båda dom två sakerna sliter ju massa på håret, och jag gör inget utav dom.

Hur gör du för det inte ska vara slitet?
– Det jag skrev ovan, sen är jag eller försöker vara rädd om håret. Inte slita i det när de blött, för då är det som skörast, låter de ofta självtorka, gör hårinpackning ibland.

Hur har du fått den röda färgen?
– jag hade först brunt hår en guldbrun färg, Garnier 4,3 sen när jag skulle färga det igen efter jag varit utomlands kom jag på att jag vill nog ha det lite åt det röda hållet, så då blandade jag en Guldbrun 4,3 och Rödbrun 3,6 med varandra och la i då fick ja nyanser av rött alltså lite rödbrunt. Sen efter ett tag ville jag ha mera rött, då la jag i Rödbrunt i hela håret. Sen gjorde jag några riktigt röda slingor som jag varvade lite överallt uppe på frisörskolan. Sen efter det har jag bara kört med inpackningarna först Stay red, och nu Goldwell det är nog dom som gjort halva jobbet. Dom är kanoners 🙂

Hur kan din röda färg hålla så bra?
Mitt hår suger åt sig väldigt bra, tror mycket de är därför. Sen kör jag mycket med min färginpackning förut hade jag stay red, nu kör jag med Revlon 600 den är kanon och tillsätter och förbättrar den röda färgen jättemycket, varje gång jag användt den frågar folk om jag färgat håret? Så den rekomenderar jag starkt de finns att köpa på Hårdvårdsbaren kostar runt 150 spänn. Värt varenda krona 🙂 Jag använder även ett schampo som är för röhåriga från märket Goldwell.

Bra tips till hår?
Använd rätt Schampo och Balsam som är för just DITT hår, har du torrt hår använt då Schampo för törrt hår, lika så om de du har färgat hår, använd då Schampo för det. De är väldigt noga.
– låt håret självtorka
– Gör inpackning 1 gång i veckan ungefär.
– Dra ner på plattandet, ska du promt platta använd sån där spray innan så det inte sliter lika mycket.
– Var försiktig med håret när det är blött, för det är som sagt som skörast då.
– färga/blek inte håret för mycket, låt det vila emellanåt.
– klipp dig regelbundet, när varierar väldigt mycket men när det behövs ungefär var 6e vecka typ. klipp iaf topparna med jämna mellanrum.

Hoppas ni fick era svar, är det något mer ni undrar så fråga gärna 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.