Fartfylld helg.

( Inte helt okej bilder, men vafan!)

Det har varit en fartfylld helg, den började med en tripp till Storstaden där vi kollade på Rixfm och chillade på Kungsträdgården, sen drog vi hemåt och släppte en utgång, dock inte svinlyckad! Men det funkade väl, upp och jobba lördag från 9-1 sen direkt efter det så gick bilen mot Gesons land, aldrig åkt så feeel.  HAHAH fast det var  roligt ändå, och på Gesons land var vi väl 20 pers jag hade riktigt roligt :):) sen åkte vi hem idag efter vi städat upp all  söndersmuladkorv i sängarna, blod på golvet, tugummi i håret, och jag vet inte vaaaaaad? HJÄLP vilka dårar man umgås med. Men ni är för sköna med, man åker jämt därifrån med magkramper för man skrattat så mycket! Sen idag har vi mest chillat & Solat på klaras altan muuuucho naaajs.

Tack för en riktigt najs helg!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.