Sthlm by night

ååh jag älskar mina spontana vänner 🙂 Förut så smsade Lisa och fråga om jag skulle med dom till sthlm ikväll? Trodde givetvis det var ett skämt, okej att man kan vara spontan men att åka till Sthlm bara sådär, men vsist var de sant. Så ikväll bär det av till Stockholmia 🙂 där det vankas Rixfm festival och sådär. Ska bli himlans skoj :):) Sen när vi kommer hem kanske det blir utgång med? får la se hur pigga vi är på de då, men det vore sjuktnajs. Nu ska jag fixa det sista, sen blir det att röjja gärnet i bilen upp. Jag älskar mitt liv just nu, kan inte fatta att ja just skrev de där? men så är det! Ibland är saker bara för bra. men med alla dessa underbara människor omkring mig kan man ju inte må vidare dåligt?

Nu ska jag lyssna på min underbara a milli innan vi drar! Kanske redan hört den 10 ggr idag och 15 ggr igår. MÅBRA!

Ni gör mig lycklig!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *