Torsdag.

Dagen började med min första körlektion någonsin 🙂 Det gick himla bra faktiskt, bättre än vad jag trodde. Det var ju liksom min första gång, nu ska jag köra som satan hemma sen på Måndag är det dags för körlektion igen. Jag fick reda på provet jag gjorde i tisdags det stora makeupprovet jag fick MVG 😀 åh vad glad jag blev!! Nu sitter jag och har Etik, jag ska göra ett arbete om droger den stora frågan är " Bör vuxna avstå från droger och vara föredömen för sina barn"? Jag börjar bocka av fler och fler saker nu och det är så skönt, kommer vara så glad när allt är klart och jag får tid för massa annat. Direkt efter skolan blir det att kasta i sig nåt för jag har inte ätit nåt idag och ska åka och jobba direkt kl 4 och vara där till 7 så måste nog ha något i magen? Nu ska jag fortsätta jobba, vi hörs kanske ikväll 🙂 men jag måste plugga asrlet av mig ikväll, för imorgon har jag samhällsprov/uppsats 🙁

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.