Ohlalla

SNIGGIIING!!  min bajsenisse 😀

hallå vet du?  jag sitter hemma nu, sen ska jag äta, sen ska jag träna sen ska jag äta en ben jerry fan så gott!  du jobbar nu, borde gå dit och pussa på dig meeen neeeeeääää orka xD jag fick MVG i självförsvar föresten kul va? kan lära dig lite om du vill asså. men då måste jag döda dig sen.  han sa att med min kunskap skulle jag kunna tävla på elitnivå! jag var bäst på hela kursen och jag sög inte ens av honom :O  huhu så de kan bli va.. 
ne men annars mår jag bra tackar som frågar! jag har inte så mycket nytt liksom allt är som vanligt rakar benen och sminkar mig som vanligt! du vet en tvättbjörn! 
jaa nu ska jag gå 😀  hej då musseplutten!
ses imrogon <3  Molle akka erika zlatan silvia beck jacksson glans och jaa du vet alla som där stjärnorna som jag påminner  om 😉

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *