Good morning sunshines.

Godmorgon 🙂 Jag har ganska nyligen gått upp gick upp vid 9 ungefär, satte mig och käkade lite frukost och nu har precis gjort ordning mig, sminkad och påklädd. Det är skönt att gå upp skapligt ibland, så man har lång tid på morgonen och göra lite vad man vill. Jag ska ju till praktiken idag som jag har på mitt jobb Lindex. Jag fick börja 11 idag eftersom jag ska jobba efteråt och vara där till sju ikväll. Så det blir en lång dag, men det ska nog gå bra 🙂 tycker mest att de är roligt nu har jag inte varit där på mer än en vecka heller? Ska bli roligt att se hur det ser ut, om de fått in någe nytt? och träffa mina workmates ♥ i en klädaffär händer de sjukt mycket om man inte är där på en vecka, allt kan se annorlunda ut, massvis nya varor, och nya erbjudande och rabatter. Men jag trivs så bra där, det är riktigt roligt att jobba i klädaffär faktiskt! Så ska jags pringa upp till Hm på min rast idag och titta på dessa snigga ringar, se om jag får med mig nån hem? 🙂

ååh är så glad att jag har sommarjobb där i sommar igen, plus att ja fick ledigt för Hultan och lite i Augusti så jag kan åka utomlands, plus har jag sjukt bra schema. Kan man få det bättre? 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.