PANIK!

just nu behöver ja en hypande, ballande, speedad, dampande KLARA! give me.

Just nu känner jag att jag dör av trååååååkighet och rastlööööööshet, och sällskapsbrist!! Snart så är alla tjejorna på födelsedagsmiddag hos Säl också, dom ska käka o mysa o sen ska dom röjja loss ute! Men här sitter jag, jaaaaarrrrå! Men det är väl lika bra, så jag kan bli frisk nån gång? Jag ska ha världens myskväll istället med god mat och mumma saker oh se på tv/film rätt chill de med. Sen får ja ladda tills imorrn för då drar vi till Lisas land, och där ska det mysaaaaaaaas och chillas på högsta nivå. Jag måste med då fan, lika bra som jag kan ta de lugnt hemma kan ja väl ta de lugnt där? 🙂 Kanske mår ännu bättre imorgon också! Hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaas.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *