Urläcker.

Nu är det bara tavlan kvar som saknas i mitt rum, och jag skulle exakt vilja ha den som är här över men nu rä det så att de råkar vara en fototapet och de går ju inte riktigt! Ska ta mig en sväng till Ikea och Gallerix och kolla in deras utbud för en sånhär svartvit liknande tavla ska bara sitta på min vägg snart. Hur sjukligt läcker är den inte? Sist jag var på Ikea hade dom ingen som var så fin! Säg till om ni vet vart man kan hitta fina såna här? Vill helst ha detta motiv som är i New york på manhattan eller Sanfransisco bron? Med en bro och skyskrapor iaf. Spegeln ska hängas upp i helgen, iih längtar sen ska jag fixa en liten sminkhörna i min walk in closet med. Oj så jag styr o ställer, men det är ju så roligt 😀

Grymt roligt att så många gillade min nya design! 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *