Sovmorgon hela veckan.

Något som jag sluppit göra denna vecka är som killen ovanför, vaknat av att alarmklockan ringer runt 7 varje morgon och man typ vill döda den, och trycker på Snooze en sådär 75 ggr för de brukar jag göra. För den här veckan har jag sovit ut heeela veckan, och det är väl de ända underbara med att vara sjuk? att man kan sova hur länge man vill. För sova kan ju vara de skönaste som finns? Nu ska jag gå och krama kudden igen, han och jag har vart bästa vänner denna vecka. Blir att vara hemma imorgon med, fy jag vill inte ens veta allt jag missar!!!! Ska plugga mera imorgon! GODNATT!

dom som känner mig rätt, vet ju hur sällskapssjuk och rastlös jag är!!! Ni kan ju tänka mig nudå? 😀 HAHA nedå denna vecka har vart rätt chill ändå, ibland är de faktiskt skönt att bara vara själv. TOM jag kan tycka de IBLAND!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *