In her shoes
Foto: jag

iiiiiiiiiiih 🙂 dessa underbara skor var mammi och hämtade idag, för dom hade anländt som jag längtat efter dessa underbaringar. Jag säger bara heeeeeeeeej skoorgasm. Jag tycker dom är galet snigga, dessa ska användas flitigt. Slänge på mig dom direkt när jag fick dom (dock inte så snygga till mjukisbyxor) haha men dom var jättesköna, vart helt chockad! inte ens jobbiga att knalla omkring i, meeeeeee laajki 🙂 Visst var de fina? Plus så åkte Mamma ända till linköping idag för att köpa en spegel åt mig som jag så gärna ville ha som var slut i Norrpan, plus hämta hon ut skorna och allt hon gör! Jag kan ha världens snällaste mammi, and you know it! hihi ibland är jag allt lite bortskämd!

happyface, happyface! you are the best

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *