ååångest så det bara sjunger om det.

Eller kanske ånghäääst, ångästarna har invarderat både mig och mitt rum. Som Klaras classmates brukar säga!

Som sagt jag börjar få riktigt ångest över allt jag har att göra i skolan! Jag hinner inte ens med att vara sjuk, här kommer en liten lista på allt jag ska göra eller ha gjort till den 18 maj då alla rester/prov och allt ska vara klart. Grejjen är den att skulle det vara arbetet och andra uppgifter skulle jag kunna ta tag i det direkt, men när det är massa prov som jag inte ens vet när jag ska göra!! oh lilla paniken! och det är den 6 maj idag, vilket innebär att jag har väldigt lite tid att göra allt klart på.

[  ] Religionsprov i Etik
[  ] Kompleteringsfrågor på makeupprovet
[  ] Antikenprov
[  ] Idrottsprov
[  ] Samhällsprov ( regeringen, parlamentet osv)
[  ] Referat med kommentar
[  ] Musselstranden
[  ] Massa saker i designkursen

kommer vara så lycklug när alla kryss är ifyllda 😀

döööööd åt skolan just nu! Ge mig sommarlov, och en frisk Rebecca!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.