Scary

Jag tycker det händer alldeles för mycket hemska, och dumma saker nu för tiden! uuuush säger jag bara. Man blir nästan lite rädd? vad är det för värld vi lever i? Tur att jag inte jobbade idag kan jag säga, för det var rån i Hageby centrum och skottlossning!! :O Shit kan inte ens fatta att jag skriver det? helt galet!! Sen för en månad sen också i Hageby var det en som knivhöggs till döds, och för några dagar sen rånade 3 pojkar en tant på i 60-70 årsåldern. Allt händer så himla nära, är det konstigt att man är rädd att gå utanför huset? SHIT!!! Det kan hända vad som helst, när som helst, hur som helst! Kan alla hemskheter bara försvinna? ÄR SÅ TRÖTT PÅ all skit som händer, på alla männsikor som bara försvinner. Att döda/våldta en människa är som att gå och ta en fika för folk verkar det som? Allt i denna värd är sååååååååååå sjukt!  Jag blir så arg!!!!!!

Va rädda om er, ta hand om er där ute!! och framför allt ta vara på varandra ♥

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.