Nördigt

One tree hill kan vara världens bästa serie! Finns ingen som slår den ärligt talat? Den har allt. Finns ingen serie jag är så insatt i som den, när det händer något hemskt tjuter jag (jag har svårt att gråta till filmer osv) när det händer något härligt, så ryser jag i hela kroppen. Det är så underbart att bara trycka på play och komma in i deras lilla värld för ett tag. Snart har jag sett 2 säsonger på två dagar! Heeeeeeeey nörd! Jag är snart inne på femte säsongen, det är perfekt att bara ligga i sängen och ha världens Oth maraton när man är sjuk! 🙂 Nu ska jag fortsätta att nörda, det är ungefär det jag orkar ligga i sängen se Oth och äta glass 🙂 Följer du serien?

OTH ♥ i lööööööve it!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.