My legs killing me


  
Jag älskar spontan människor, som är postiva och hittar på mycket saker!! Därför är det så roligt att vara med er, vi hittar på massa roliga saker hela tiden. Det handlar bara om att ge det tid, man kan hinna med sjukt mycket saker på en dag. Som idag

Först vakna jag upp här hemma sen hem till Klara och chilla på hennes altan, sen drog vi ner till Ip för att se på match med ligan Smedby – Eneby (kom dock inte in) haha sen hem till Klara igen sen till Halvars efter det var det dags för åka till parken och se IFK- AIK efter det så drog vi till Lida kullar och käka och sen hem till mig och hade filmkväll 🙂 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie! Hur mycket kan man hitta på på en dag? men jag klagar inte! 😀

vad har jag gjort med mina ben? och hela min kropp ur huvudtaget? är heeeeeelt dööd.

Tack för en bra helg som nästan bjöd på allt. 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *