Lovely monday

Sötaste Erika hämtar upp mig hemma hos mig sen åkte vi till Coop och så bjuder hon mig på en Ben&jerrys våran favvo! oh så glad jag blev, så nu sitter vi hemma hos Erika med en varsin Ben&jerry i handen Erika har en half baked, och jag ska testa en chocolate Macadamia och ska se på Ballar av stål 😀 Sen får Erika en liten nattgäst här, myyyyys! ♥ hon är underbar! Vi hörs imorgon, eller något men jobbar då med, och på onsdag med, är helt slut om dagarna nu, först skola till 3 halv 4 sen börja jobab direkt klockan 4, men är överlycklig för det så det är värt att vara lite trötter 🙂 och money money!

wiie min snyggaste tisha ligger på Ica och skriker efter mig :D:D

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.