my weekend


(Sista bilden är för jag saknat Klara denna helg! JAG har saknat en ballande, skrattande, hottande, hoppande, skrikande Klara)

Fredag: Jag och brorsan chillade gärnet i badtunnan, låg och sola och bubbla med solen i ögonen ooh grymt skönt! Kändes nästan som lite sommar. Resten av kvällen spenderades hemma hos Anton med han Sofia, Matte, Johannes, Johan Alex och Teodor där det var chillning på hög nivå 🙂 Vi grillade först och såg på talang, sen vart det lite fifaspelande, och såg på film o sådär himla trevlans 🙂

Lördag: upp och jobba klockan 12 till 16, gick bra, sen vart efter kom katten till mig, så chillade vi lite vart även lite grillning (H) fan vad illa, jag kan vara den värsta grillaren ;P haha sen kom det lite mer folk hit, och kvällen slutade med en spontan utgång på Hugo! Det var den tråkigaste och värsta utgången i mitt liv kanske? herregud! Sjukt tråkigt, blir rädd för allt folk där, och kitty spelade världens sämsta musik, jag längtade tills vi skulle åka hem. ALDRIG MERA HUGO, HATA HUGO!
Åkte hem ganska skapligt, skönt som satan!!

Söndag: jobbade även idag med fast idag mellan 10.30 -16.15. Sen så ringde katten och då var det dags för halvars med han Max Fredde och Disen, slutade dock på chicken istället, sjukt gott! Sen åkte vi hem och chilla hos Katten, dom satte på en världelös film! Såg kasnke en kvart sen gick jag hemmåt, nu sitter jag här och ska plugga litegranna sen blir det att krama kudden.

Har haft en skön och rolig helg, thanks for that!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.