redhead

Readhead!

Jag ska nu ta och lägga i min underbara inpackning så jag blir ännu rödare 🙂 de funkar verkligen, varje gång jag har i den så är det någon som frågar om jag färgat håret? Nix nix anvönder bara den. Sen tror jag att jag ska lägga mig i säng och se ett avsnitt av 90210 🙂 en av mina favoritserier, sen även kanske titta lite the hills med. Imorgon är det fredag igen, wihuuuuu! Hur fort går det inte? hjäääälp! Snart är sommaren här, tro det eller ej typ bara 7 veckor kvar. TÄNK att de var 8 veckor mellan sportlov o påsklov och ni märkte ju hur fort de gick. Nu ska jag kila hörs imorgon! Pussen

måste bara säga att jag har just beställt världens snyggaste tisha .. hihi

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.