happyface.

Skrev just sms till Klarus om hur lycklig jag var att vi blivit så tighta och står varandra så nära igen!

Jag kommer ihåg när hon åkte iväg till Usa vi hade börjat tappa kontakten redan då, sen när hon var iväg så pratade vi knappt, och ibland tänkte jag t.om att vi aldrig kanske mer skulle hitta tillbaka till varandra, och ens fortsätta umgås. Tiden gick, och sen så var det dags för Klaras välkomnsfest, jag var svinervös och våga knappt träffa henne, men det gick bra och kändes skönt som satan! Nu är vi tightare än nånsin, och jag är så himla glad för det. Finns nog ingen jag skrattar så mycket med, och har så många minnen med och som jag samtidigt kan säga allt till!

är också så glad för att våran tjejliga verkligen är back on track, alla är tillbaka och vi är verkligen samlade igen. När vi alla går och fikar tillsammans känner jag lycka .. jag har verkligen saknat, er, oss men nu är vi tillbaka! and i love it. åh älskar den här känslan!! Låt den stanna.

Håller med Robbilobobban, grabbarna då? Måste ju tillägga att ni är ju för sköna 😀 och att vi har grymt roligt ihop, och kul att vi verkligen blivit ett gäng med både katten jansson, sodastream, rogga, maxwell, shylen, och bill och bull! Glömde jag någon? Vårat påsklov är fan svårslaget right?

Ni alla är ju för bra alltså 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.