Ny vecka, nya tag, nya möjligheter!

Idag ska jag börja ta tag i det här på allvar. Jag skrev upp lite saker, som jag ska göra och träna på. Ska bli mycket nyttigare och träna mera! Där har ni en liten lapp med saker jag ska göra och ändra på. Dagen har redan börjat bra, har ätiti havregrynsgröt till frukost, såjaaaaah! Nu kör vi, och ska träna i eftermiddag om jag hinner annars imorgon. Jag behöver det här, för att må bättre! Kroppen mår inte bra av all skit man slänger i sig, iaf inte min! Nu är det ändring. HEJ FRISKARE LIV 😀 Som nu kommer bestå av mycket träning, frukt, grönsaker, smoothies, fruktsallader, vatten och massa annat. Ska börja skriva upp allt jag äter och tränar med! Längtar tills jag ska träna nu. Efter en hård vecka, så får man belöna sig på helgen!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.