Duktig.här vill jag vara nu hihi

Jag känner mig allt lite duktig idag, började dagen med havregrynsgröt sen idag i skolan vart jag sugen på något och gick till Cafeterian, där jag köpte mig en apelsin :):) sen var vi och fika med tjejerna, motstog helt + att nyss var jag himla sugen på nått gott, skulle lätt kunna kasta i mig resten av ostbågarna eller så men då tog jag mig och gjorde en fruktsallad istället. FAN vad bra jag är!  Fyra små framsteg på en och samma dag, inte illla va?

Annars har jag haft en riktigt jävla skitdag! heeeeeelllo badday, men man kan ju inte alltid vara på topp. Det ovan var ju bra iaf.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.