To much homework


Just nu är jag precis som killen över, har grymt mycket saker i skolan som tynger mig! Jag ligger efter, och jag måste verkligen ta tag i det, så är det när man varit sjuk i en vecka. Får jag ta igen det nu istället, Jag har en lektion som jag ska hålla i imorgon, 2 prov och en bokrecension/värdeing och lite annat. Men det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det helt enkelt. Det har varit dålig bloggning med, har jobbat både Lördag&Söndags. Skitglad för det, för det ger mycket pengar spec att jobba på söndagar hih. Annars har jag bara tagitde lugnt hela helgen, väldigt skönt och nehövligt kan jag säga. Nu ska jag iaf ta och göra klart förberedelserna för min lektion, sen sätta igång med recensionen och på Tisdag ska jag göra ett av proven iaf, så jag kan bocka lite på min lista. Jag råkade visst shoppa en hel del igår, vart ett par skor till :$ och lite andra saker. Så kan de gå, visar de senare!! Just de bilder på rummet kommer, har faktiskt tgait några. Nu ska jag plugga arslet av mig, och imorgon är det back to school efter att ha varit hemma en hel vecka. Sen på fredag är det Påsklov 😀 wihuuuuuuuuuuuuu. Klara vad sägs som en repris på Sportlovet? Skulle inte sitta fel 😉 ryktas om att en viss Lenny kommer till stan med, kan de bli bättre? HEEEEEEEJ BALLNING! Back to homework. Hörs senare eller imorgon 🙂 Puss&kram

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.